Wim Maljaars: vier verhaaltjes - vervolg 2

terug naar vervolg 1: vervolg 1
terug naar vier verhaaltjes: vier verhaaltjes
terug naar de hoofdpagina (also for music links):
http://www.geocities.com/uva800196/ of
http://members.chello.nl/w.maljaars/

naar vervolg 3: vervolg 3

vervolg 2...natuurlijk eerst het begin lezen!!

Eerst weer een recept, neem thee, groene is gezonder, maar zwarte is sterker, en groene kan je twee keer gebruiken en strooi er veel havermout doorheen, een klein beetje zout nog en klaar is je krachtvoer! Als je biologische thee neemt kun je volgens mij zonder enig risico de blaadjes gewoon mee op eten, ik vind het eigenlijk best lekker die blaadjes! Maar dan moet het wel groene zijn, zwarte thee is namelijk gebrande groene thee,...

Ik heb Arnold Spauwen een groot kompliment gemaakt, ik kan niet meer dan een alinea per dagdeel aan en wil me er zo goed op konsentreren dat ik er maanden over ga doen voordat ik het uit heb: de jongensjongen, 96 paginas voor 13 50 e, het geld zeker waard!!!
Arnold is net zo begaan met het lot van een individu als ik, en hij is vriendelijker en toleranter dan bijna iedereen die ik ken!!!Hemelvaarttournooi niet een partij fatsoenlijk kunnen spelen godverdomme!
Wel veel pittige discussies gevoerd en aktie gevoerd voor Amnesty International en Greenpeace
23 05 04

27 05 04 aanwezig in inrichting studentenprotestleider die lsd in zn pils kreeg drie jaar geleden overleden Edgar Cairo, de man die in zn jeugd er uitzag akls Mallcolm X, en kritische kant tekeningen plaatste over neokolianismje van nl in suriname, de drugsdealers die een arme eenzame man omgebracht hebben! en de nieuwste variant de meisjes en jongens waarvan net hun opa overleden is of moeder, en niet weten hoe ze met de medicijnen om moeten gaan, ten prooi aan de harddrugs!!! godverdetering nog aan toe, waar is de sociale woningbouw gebleven!!! heb zonet miss spaink het copyright over mn rieven cadeau gedaan , ze mag er trots op zijn dat ze zoveel voor mij betekent!
Heb het nieuwste over Otto Schily en Zuwanderungsgesetz overal verkondigd, Otto wordt populair op de markt, en ik de steeds droeviger clown maar ikheb nu ook mn bal, ik kan pitchen met een beer waar walt disneybeertjes op staan! een goochelbal!

15 05 04

Van de week in mn favoriete boekhandel een pil gezien over Jung, gvd, dat was een nazi, gevloekt in boekhandel. Je moet wel bekend zijn met het werk van Wilhelm Reich, die als waardige opvolger van Freud door Freud werd beschouwd, en Wilhelm schreef over Jung dat deze in het propagandablad van Goebbels, de theoreticus van Hitler, dus, diese doven Hollaender muB man das sogar dazu sagen, soll der Blitz mich treffen!!!..., in 1929 dat het de hoogste tijd werd psychoanalyse van juedischen Elementen te ontdoen!!!
Over kollektief onderbewuste, collectief onderbewuste gesproken, dat bestaat niet: taal is een bouwwerk, en taal bestaat wel! Het allerergste is wel dat spreekwoorden oorspronkelijk rouwbetuigingen waren en die standaardbeweringen vaak met een glimlach gebracht worden, voor opbeuring of troost, doe het rustig aan, ik zeg rusten doe ik nog wel in mn graf, het is een mooie dag, de zon schijnt, da freut sich herr einstein dasz gestern die Bombe nicht gefallen ist!, der apfel faellt nicht weit vom Baum und solange er da liegt, fauelt er!... auch bin ich allergisch gegen das wort Liebe es gibt keine liebe, es gibt nur kameradschaft und sex!!!
Die sexuelle revolution der Jahre sechzig haette nie stattfinden duerfen, de NVSH is schuldig aan honderdduizenden pedofiele verkrachtingen door mn Willem de Ridder, in sexblaadjes werd opgeroepen je eigen dochter te verkrachten op haar 10e verjaardag en de moeder die een boze brief schreef kreeg te horen dat ze geen jaloerse vrouw moest zijn!!!(1973)(met dank aan Ineke van den Bergen, VPROradio 1998?)
Bovendien sprak Thomas Szasz in The myth of mental illness over zelfverminking als domste wat je kunt doen, geslachtsverandering! Ook de britse oorlogspsycholoog Eijsink spreekt ergens dat het volkomen onnatuurlijk is dat homofilie ontstaat, dat ontstaat tussen twee mannendieren slechts als gevolg van eenzame opsluiting! Dus je bent een mens, als je vrouw bent kies je voor een feministische man, als je man bent kies je voor een sportieve vrouw!!!
Naar mijn eigen mening is sadomasochisme een spel voor een persoon!

Jacques Hamelink: In een lege kamer een garen draadje, uitg De bezige bij,1980,...
Een drogbeeld - de nederlandse poeziekritiek
Dit is de tijd van de meningen en opinies>. Iedereen heeft ze en uit ze alsof ze de gewoonste zaak van de wereld zijn, van de maatschappijhervormer tot de groenteboer, van de verstokte zich liberaal noemende romantische individualist tot de literaire criticus. Alles is mening, alles opinie, alles als zodanig de moeite waard en zelden worden die meningen aan een onderzoek naar hun gegrondheid onderworpen. Iedereen oordeelt, ikvindt, volgensmijnt. de lucht staat stijf van de opinies en van de opinieonderzoeken- die niets te maken hebben met toetsing van de opinies. immers wat zijn ze anders dan calculaties van de meningen met betrekking tot hun getalssterkte en, daarachter, met betrekking tot hun mobiliseerbaarheid en macht? In het volstrekte streven daarnaar toont deze eeuw 1 van haar twee grondtrekken.
Voortdurend wordt gevraagd, welke meningen zijn de heersende, de aan macht en invloed verliezende of winnende, gevraagd naar de kwantiteit. En vrijwel niemand stelt de vraag, welke meningen zijn, ongeacht de populariteit, waarin ze zich verheugen, de goede, de beste meningen - de vraag naar de kwaliteit,....
Jacques is de vertaler van Die Blendung, een heel goede vertaling zelfs, maar er is een blunder de titel is veranderd, het moet zijn de verblinding, er werd van gemaakt Auto da fe, gvd!
Adorno sprak keine poesie nach auschwitz en bovendien dat zijn ergste nachtmerrie elke dag hetzelfde is, maar ik als historisch materialist durf te beweren dat geen enkele dag hetzelfde is omdat er miljarden mensen bestan, miljarden bewegingen in oorzaak en gevolg redeneringen, en dat zelfs het brein nooit nageaapt zal kunnen worden door een wezenloos grtote computer, kijk maar eens naar theorie over gospelen en gospelende programmas!

Vandaag, 26 05 04 is Gerhard jarig, gister was de rechtbankszitting. Ik had n totaal ignorant stuk vreten van een rechterin, dat mij niet eens liet uitpraten als ik aan het woord was. Ook mijn kameraad, die ik bij de zitting uitgenodigd had, had niet eens het woord gekregen, terwijl de wet voorschrijft dat ook dat niet eens meer je recht is, dat je iemand die je al langer kent dan vandaag, mag uitnodigen voor de rechtbankszitting, die tenslotte beslist over hoever je uitgeleverd wordt aan je psychiater! Toen ik begon over een rechtbankszitting uit 1989, waar rechter Helsloot begon mij het recht van de twijfel te geven en mij het recht gunde als student een bibliotheek in mn isoleer te hebben, en het vervolgens wilde hebben over de oude wet Bpoz en hoe slecht die was vergeleken bij de oude krankzinnigenwet uit 1881 heb ik niet eens de dood van Luitsen Koetsier en ook had ik na vijf weken nog geen antwoord van de PVP ers over mijn klachten die teloor gegaan waren in de Valeriuskliniek. ,br> Terwijl ik gesolliciteerd hebb in 1991 als Pvper toen een titel en een rijbewijs nog niet verplicht waren, rijbewijs? terrorist! en ik in 1989 twee tekeningen, de verkrachting van Annette H platspuiten van psychiatrische patiente en stadsgezicht met autobahn tussen kerken door en kerncentrale op achtergrond ter waarde van 1 000 000 werd de zonsondergang tentoongesteld tegen mijn uitdrukkelijk verbod in, die heeft de voorpagina gehaald, godverdeterink! als dat naar mijn wens was geweest had Luitsen nog geleefd!
Ook toen onderbrak de rechter mij streng, we hadden geen overeenstemming over de diagnose, en de rechter vertrouwde op het oordeel van de experts, terwijl er geen psychiater aanwezig was, noch een behandelplann was opgesteld,...

Dan nu het stukje Kawabata dat die rechterin me wel liet voorlezen en wat bij mij tranen met tuiten oplevert, ik lijk ook steeds meer op Yasunari kawabata, Nobelprijswinnaar 1969!
Uit : Nagels in de ochtend, Meulenhoff Amsterdam: De Goudvissen op het dak
Bij het hoofdeinde van Chiyoko s bed was een grote spiegel bevestigd.
Als ze s avonds het lange haar had losgemaakt en haar hoofd in het witte kussen nestelde, lag ze altijd stil in die spiegel te kijken. dan doemden daar de lijven van wel dertig, veertig sluierstaartgoudvissen als rode, in water neergelaten kunstbloemen uit op. Er waren avonden dat behalve de goudvissen ook de maan zich weerkaatste.
maar dat kwam niet omdat de maan door het raam in de spiegel scheen. Chiyoko zag het beeld van de maan , die zich in de waterbakken op de daktuin spiegelde. De spiegel leek een zilveren tovergordijn. Daardoor scherpte zich haar gezichtsvermogen en sleet haar geest af, zoals een grammofoonnaald slijt. Het bed werd haar toevlucht en somber werd zij ouder op dat bed. Alleen het losgemaakte zwarte haar op het witte kussen hield altijd zijn weelderige jeugd.
Tot zover voorgelezen, maar ik had al gelezen:
Op een avond kroop nauw zichtbaar een eendagsvlieg met vliesdunne vleugels omhoog op de mahoniehouten lijst van de spiegel. chiyoko vloog overeind en bonsde wild op de deur van haar vaders slaapkamer.
Vader! vader! Vader!
Met een doorschijnend bleke hand greep ze haar vaders mouw vast en trok hem mee naar de daktuin. In een waterbak dreef met zijn buik naar boven een dode sluierstaartgoudvis, zwanger van een vreemd iets.
Vader, u neemt het me toch niet kwalijk? u vergeeft me toch? Wilt u het me niet vergeven? Ik heb ook vanavond niet geslapen en de wacht gehouden, heus...
de vader zweeg. Hij liep langs de zes waterbakken , die als doodkisten naast elkaar stonden.
Dan nu Terug naar de rechtbankszitting

Halve gare sollicitatie commissie van de pvpers, het is allang bewezen dat je in Amsterdam sneller bent op de fiets dan met de auto, zelfs in deze tijd van moderne communicatie iss het de pvpers van de Valeriuskliniek en van het Spdc oost in vijf weken kontakt met elkaar te hebben!!!Niet een klacht uit het isolatiebewind uit de VK is daardoor in mijn bezit gekomen, ik eis een schadevergoeding van 1, 500 000 euro wegens vijf verschillende klachten maar dankzij de pvporganisatie sta ik nu geheel machteloos, ik had er ook vertrouwen in dat mijn klachten en brieven in de Vk behandeld zouden worden, nietrs van dit alles!!! En dus gaat het isolatiebeleid, de chantage en corruptie in de psychiatrie gewoon door!
In 1999 werd ik ontruimd na 7 brieven van vijf buren, na een 11jarig kontrakt, zonder pardon binnen twee weken ontruimen!!! Die gehele rechtsspraak deugt toch van geen kanten, in mn oude woning had ik een bibliotheek, ovegehouden vanzelf na mn scheiding, n tweeeneenhalfkamerwoning op n rustig pleintje, ook nu al mag ik geen herrie maken van de buren, er is al iemand met een lijst langs geweest om mij te laten ontruimen, gelukkig heeft een andere buurman gezegd dat ik een kans moest krijgen, dat wordt vast wel een van mn favoriete kameraden!!
Ik had willen voorlezen uit de DSM IV: The essential feature of Obsessive-Compulsive Personality Disorder (oage 669} is a preoccupation with orderliness, perfectionism, and mental and interpersonal control, at the expense of flexibility, openness and afficiency. This pattern begins by early adulthood and is present in a variety of contexts.
Individuals with O-CPD attempt to maintain a sense of control through painstaking attention to rules, trivial details, procedures, lists, or form to the extent that the major point of activity is lost ( Criterion 1 ). They are excessively careful and prone to repetition, paying extraordinary to detail and repeatedly checking for possible mistakes. They are oblivious to the fact that other people become very annoyed at the delays and inconveniences that result from this behavior. For example , when such individuals misplace a list of things to be done, they will spend an inordinate amount of time looking for the list rather than spending a few moments re-creating it from memory and proceeding to accomplish the tasks. Time is poorly allocated, the most important tasks being left to the last moment. the perfectionism and self-imposed high standards of performance cause sinificant dysfunction and distress in these individuals. They may become so involved in making every detail of aproject absolutely perfect that the project is never finished (Criterion2) for example, the completion of a written report is delayed by numerous time-consuming rewrites that all come up short of -perfection-. Deadlines are missed and aspects of the individual's life that are not the current focus of activity may fall into disarray.
Individuals with O-CPD display excessive devotion to work and productivity to the exclusion of leisure activities and friendships (criterion 3)....
This I had wanted to read for the judge, a female arrogant ass, but was refused!!!
I dare say Einstein was too convicted to take the antipsychefarmaca that are prescribed for me!!!

Deze halvegare rechterin dus dacht dat de experts de basisarts en de psychiaters waren, maar ik ken de DSM IV beter dan hun, wat ook blijkt uit de reclame voor dit prachtige boek in de psy, een kleurenfoto van drie lichtvlekken en ook wat kleur in het centrum,Dissociative Amnesia, ik zag in Holland tot nu toe slechts een iemand die zag wat die foto voorstelde, en dat is wel een heel hard voorbeeld van hoe oorlogsbeelden in een vredesparadijs niet worrden herkend!!!
Ook had ik n klacht willen indienen over het isolatiebeleid in de Valeriuskliniek, maar die rechterin verwees mij dor naar de klachtencommissie!!godverdommenogantoe!!!
Verder had ik willen laten zien uit psychotropics 92/93 van Lundbeck welke structuurformules, mijn valium en cisordinol, waar de patenten van zijn verlopen, vergeleken met de nog veel giftigere nieuwerwetse ingrijpmedicatie hebben, waar de farmaceutische industrie dus nieuwe patenten op hebben!!! Zo is tranxene dipotassium 7 chloro 2 , 3 dihydro- 2,2 dihydroxy-5-phenyl 1 H- 1, 4 benzodiazepine-3 carboxylate vanzelfsprekend een heel stuk giftiger dan cisordinol of valium en kreeg ik nog twee andere kalmerende middelen ingespoten toen ik in de Vk niet op de gang maar in de afzonderingskamer moest blijven!!! Cisordinol heft als radicalen geoon zwavel, chloride en OH, Valium ook chloride en een CH3 groep en een zuurstof, ....
Verder had ik nog willen citeren uit The Pharmacological Basis of Therapeutics fifth edition, 1975, Ed: Goodman and Gilman
Wist u hoe het afliep met de eerste verdovende middelen experts die lachgas en ether uitprobeerden tegen de pijn die het doet for pulling a tooth??! HORRIBLE, around 1850 , that is Manifest van Marx verscheen tegelijkertijd!!!
Zoals ik al in mn krantje uit 2001 schreef: MOST DUTCH PEOPLE DO NOTKNOW FREUD WAS SCIENTIST DURING WORLD WAR ONE, whoever doesnot know this obvious fact should be excluded from all psychiatrist or psychologist discussions!!!
In my time that I studied freud in Filosophy, there I had an argument with the Prof, that using the theory to lead it into the absurd was not accepted by the professor, which I hate to say, has retired for depression!!! He wrote a fantastic Book about Miscommunication: Prof H. A. P. Swart, I wish sometime come I may thank him for this wonderful lessons!!!
Hoe goed geinformeerd en hoe krisch dit stuk onbenul van een rechterin moge blijken uit het feit dat zij zichzelf kritisch wat betreft de nieuwe wet noemt en dan het rechtbanksstuk ondertekent waarin sprake is van obsessiv compulsiv disorder, dwz niet alleen verkeerd gespeld maar ook het hele woord personality weggelaten werd en waarin een permanente leugen in staat of een interne tegenspraak, in geen enkel behandelplan staat iets over een stemmingssttabilisator, terwijl dat voor haar wel reden is mij een voorlopige machtiging voor de maximale duur voor te schrijven, aftreden dus en je bul inleveren, leugenaresse!!! Bovendien zij stelt dat ik voorwaarden aan mijn verblijf stel terwijl ik het alleen over rechten heb gehad, yuppie van een machtsgeile nitwit! Wel overigens ben ik mn advocate wel erg dankbaar en is de gehoorde vriend niet aan het woord geweest!

16 06 04
Hier een stukje van mn favoriete psycholoog, prof Piet Vroon, die ik ook zag tijdens een drie uur optreden bij de Avonden VPRO TV, jaren geleden, helaas door Emile Ratelband de dood ingedreven!

german and english remarks mine


uit kopzorgen, Ambo ISBN 90 263 1084 6
Column in the Volkskrant C 1990 by the dead man himself)
In the United States of America a lot of research has been done about violence ,onderzoek gedaan over geweld. There is reason for that. In dat land are committed almost 20 000 murders ayear, the highest number of all socalled civilized nations. we can solve this problem in a few questions. first question is whether the death penalty as a consequense has that heavy criminal behavior is reduced. zware criminaliteit afneemt.
dat is niet gemakkelijk uit te maken, that aint easy to decide.we ll have a look at the law. Now over 70 percent of american citizins thinks the deathpenalty is a suitable maatregel, enforcement. In the 60s that was only 40 percent,...,...Is it a fact that when a nation fights a war, also internally destructive actions encourages? the answer can maybe be yes During the VietNam war there was in America twice as much violence as, daarvoor en daarn, in the periods around it
This fact might be one caused by imitation. When a society fighting in a war legalizes brutal behaviour , then the peoples are as it were invited to , for the leat reason to reachout for a knife or a gun. who attacks a collective enemy, invites to do the same to an annoying neighbor., nodigt uit om op dezelfde manier met en lasige buur af te rekenen.
Note, my comment about Adorno, here
When I saw Vroon on the telly he showed what I call the Adorno experiments, of how much a civilian will accept doctors as symbol of authority and than follow orders, they admitted electric shocks in a simulated setup on innocent victims having to answer very silly questions, and what happend in 1946, the victims in this famous experiment almost always administered deadly shocks, so vroon is making an understatement here, or he later changed his mind to fully answer this question whether deathpenalty is attractive and showing violence on the news or hearing it on the radio leads to more violent citizins

Vroon again:
Than there is the third question, does overpopulation lead to more violence, the famous rats in a cage theorie, indeed in the city,.. but simple it is not. Hongkong has got much more citizins per square than a town like Detroit. not withstanding, desondanks, Hongkong is much less violent.
than there is violent surgery in the States, compared with Europe, Vroon takes Breastcancer as an example,...and thenthere is criminologist Buikhuisen, who states for behavioraltoxicology one must not think of genetics, cos differences between peoples are minimal, but instead that environment and additives in food, toxics lead to more active nervesystem, more emotionality, there is two compounds, the unconscious nervesystem has to be activated and there must be reason for anger. So the thesis becomes maybe pollution and foodadditives cause violence (Id say anyone seeing someone die of smog, that is cancer or inhalationproblems caused by cars and aeroplanes will be very angry and it is proven inTokyo 1997 that one big smogmolecule with loads of nitrates in benzenerings causes lungcancer, you just die in two months!!! In statistics I saw of cancer 1990 on a map in Der Spiegel, it was ery clear, smog and cancer rates do relate! And then, where there aint no background roentgen, ie radiation,.. now these freaks even introduced laser, fools!!!

Nog een receptje, ik blijf dol op havermout, nu drink ik het soms met Spa Rood (de meeste magnesium) en soms met rode druiven sap en een vleugje zout, zometeen ga ik eens proberen of het at pittiger wordt ,met een ietsie witte peper, veel kaneel en wat nootmuskaat, ...

Ik heb vroeger bloed gepiest, net als Bart de Graaf de fantastische baas van BNN, wat natuurlijk moet blijven,... sindsdien denk ik dat ik ga sterven aan een nieraandoening, nu ben ik al 10 jaar ouder dan hij is geworden, maar BART IS BOOS! en WIM IS NOG VEEL BOZER!!!. Daarom eet ik veganistisch en suikerloos, rijkspropaganda sprrekt altijd over vlees vis en meer van die verontreinigde rotzooi, het is een complot: elk stukje dierlijk materiaal dat je gebruikt kost een stukje tropisch hardhout en Volkert hield zijn hongerstaking langer uit omdat hij veganistisch eet, de inrichting heeft geen suikerloos dieet en ook niet eens een blaadje sla voor een veganist, dus zolang ik het uithou ben ik weer in hongerstaking!!! Geen geld, gedwongen toch vet te eten, maar ik neem het ruim op, dus ik eet wel noodlesoup en ook havermout, ik drink dus granen! Bovendien ben ik afgekickt van de valium onder een hoge dosering cisordinol, een tamelijk ouderwets middel, en atypisch, dwz geen benzodiazepinederivaat, drink ik af en toe twee borrels of twee kruidenbitters, de schiedamse dus!,...dan val ik als een blok in slaap en slaap tot ik moet piesen van de drie liter koffie per dag die ik drink om mn cisordinol eruit te drinken, op westerse wijze gezet heeft dat weinig of geen invloed op hartaanvallen, is zon 4 jaar geleden aangetoond, en rook ik af en toe een heel klein beetje biowiet om me de warrior te laten zijn, die ik wil zijn, wacht maar tot mn Hawkwindversie te downloaden is!!!,..,maar ik ben natuurlijk hardstikke bang, ik bedoel ik ben Marschall Maljaars, EUbeauftragter Fuer Joschka,...und nur ein Messer braucht mir zu treffen und ich bin erledigt!
Ich bin auszerdem der traurigste clown, den ich kenne, noch viel haerter als derClown von dem armen Soldat, Heinrich Boell, Ansichten eines Clownes, ich weisz noch als ich mich entschieden hatte welcher Autor ich Nach Canetti complett lesen wollte, Kafka hate ich schon durch, natuerlich ohne die Tagebuecher, nur die ersten 20 Seiten gelesen, da ging Max Brod wirklich zu weit! Canettis favoriter Buch, although, the diaries, Freund Musil loest dies Problem indem er seinen Nachlasz zu Lebzeiten herausbrachte, ich loese es durch versteckte info, meine Notizen fuer meinen 10 000 seiten Struktur Roman sind von Keinem zu interpretieren auszer mich! Also ich bin in Hungerstreik und meine Minister Verdonk hat voellig zurecht Ketchup zugeworfen gekriegt, denn sie stinkt nach dem Blut an ihren Haenden!!!
Gestern war in den nachrichten dasz bush verweigert Saddam in Irak berechten zu lassen, das waere auch falsch! Er gehoert in the international high court of theUnited Nations in The Hague!!! Yanks go home, Europaer in Irak!!

Sehr stolz bin ich dasz mein alter Kamerad Hormann, politikologe und Journalist fuer Aktueel einige Wochen her ein Stueck unter dem Titel Wie grausam sind die Amerikanische Soldaten? Ein Bildwo ein Soldat das Blut zeigt von seiner soeben vergewaltigte eigene Frau,...und an der naechsten Seite Und wie grausam sind die Terroristen, Selbstmordkommandos??! Er besprach die medien, dasz Kinder von 4 das auf ihren Komputern sehen koennen und dasz er das nicht mehr mit anschauen koenne, so uebel wird er von dem, der Fernseher hat noch eine Taste:aus!
Ich werde jetzt den prolog verstaendlich machen fuer englischsprechende, vielleeicht ein Witz uebersetzen,.. aus: Gerhard Hormann: Terugslag,...Hsg Luitingh - Sijthoff, ISBN 90 245 3916 1 .... : You ll be strangled, being watched by the parents whose children you ve murdered. And therafter your body will be cut in hundres of pieces and be thrown into acid the same way that you killed the children.
Judge Akkah Baksh Ranja in the trial against a 100fold children murderer, march 2000.

Beatrijs Fricken disliked her last name. At the same time she realized that it fitted her well, because the sound had everything in it, that she impersonated: gaoldirected, streng, forceful and righteous, resolute, sharp, merciless. But today she was excited, mainly good humored. She had triumphed over all her colleagues once again, and the cheerful thing was, that she was the only one to know.
Patiently shewaited for her turn and studied in the mean time a perfectly coloured nail. she only halfheartedly listened to the sad story of a woman beside her and onderdrukte een geeuw, repressed a sound of sleep and boredom.When Monika would get three minutes for that wornout little item, it would be much.
--- A perfect moment to zap. get some coffee or lookwhat the rivals were upto ,...uitspookten.
Well, give it a try, she heard the director say and she remembered the many disappointments in her own starting times, uit haar eigen beginperiode. Try it meant thrash! It was the - youll here from us of the world called television.
Bea?
... three passages about the interior of the tvstudio!!!...
Okay she said and she reached towards the remote. She had no papers, no story, no presentation. An idea like this sold itself. The tape would prove to have the strngth to convince everybody and afterwards they all would knock on their heads, cos they hadnt thought of it themselves.......another two passages where her chef and an assistent are portrayed, say yup, youll read it,wim! ...a court centre The camera moves fom the left to the right, almost annoyingly slow. Than the camera stands still, zooms in on the face of a man in the first row. A suit that doesnt fit him. A tight face with an expression that only gets its meaning by what happens next.....a kind of riot is started in the court, there is a whole page how unclear the images on the screen become,...

The boss sat uneasily. His chair kraakte, made the sound of breaking wood. One moment Bea didnt know what to think about that and there was a piepklein, very tiny burst in her mask of zelfverzekerdheid, selfesteem.
Stay calm, she thought. he dont know where youre leading him. Let them swim amoment, leave them in thin air, laat ze maar even zwemmen.
another half page describing the riotlike atmosphere in the court room
the sound is achening now, oorverdovend. Chairs that verschuiven, are scrubbing the floor, A woman yells. Somebody shouts something inunderstandable. Than the man opens his mouth. The muscles in his neck are tightened and the camera sees every porie, skindeep things on his of anger vertrokken gelaat, stiff face.
Fascinated Beatrijs looked at the face that had been shown in the time these images were shot, destijds, on every newsjournal.
- Murderer- the man shouts and it seems that he looks straight through rthe lens, straight into the livingroom. A moment the guards hold their breathes and look at eachother, as if this were nothiing else than a perfectly directed play.
Bea had to think of the moment she found these pictures, coincidentaly, and knew that she finally had something in her hands. Pure gold between a bulk of thrash.
-I ll be waiting for you, you hear me! He doesnt address the millions of tellywatchers but the very tiny, nietige, man with his hair precisely combed who still sits with his back to the camera. - you will not ontlopen get away without your penalty. Never!
now maybe you can read what the publisher published on the back, which is very annoying cos one does know more than, than the way this fabulous thriller is composed!!!
net gevonden de column over Kees Hin, de recensie over een avond inhet Parool Theater in het Paool, dinsdag 10 december, het Parool de beste krant van Nederland!
De dood in de ogen
Even veranderde het parool theater in een - house of horror- Docufilmer Kees Hin toonde het publiek fotos die hem raakten. En dat zouden we weten. Hin heeft iets met -oorlog, terrorisme en wreedheden- Waarom? Ja, dat wist hij ook niet echt.
En zo passeerden een gruwelcollectie van mensen die - de dood in de ogen keken- of al het hoekje om waren. Sommigen gekiekt kort voor het moment van hun executie. Een jongen die nog even voor de camera nog even de rug recht, en Mexicaanse revolutionair die nonchalant - met glimlach- poseert. -De as van zijn sigaar viel pas, toen hij ook viel.- Volgens overlevering had hij aan zijn beulen zelfs nog gevraagd of - er nog wat van kwam-.- zo zou ik zelf ook wel dood wilen gaan- relativeerde interviewer Hans Aarsman.
Een fFranse collaborateur hing aan een paal, lijken lagen in stoelen, kort na vergiftiging, en dan was er nog die ene foto die, aldus Hin -nooit gemaakt had mogen worden. Die van het verminkte lijk van een russische heldin, gemarteld door de Duitsers,... bedoelld wordt de communistenleidster en nazis, wim,....- zij kan niks meer zeggen. Ze is ontheiligd. Zo grof daar nog mee te gaan sollen.-
Een -copkiller- wiens maten worden gemeten voor, kennelijk, een laatste gang, een melaatse, een Mexicaans meisje met doodshoofd op de dag dat daar de doden herdacht werden. - Ik geloof in dat meisje. voor haar zou ik gelovig kunnen worden.-
Er was ook nog even een -opvrolijker tussen al die lijken-. Een prachtig, haast geboetseerd, naakt. - Een oerfoto- Later volgde ook nog -hinderlijk- bloot. een lingeriereclame waarop hin thuis uitkijkt. -superslechte, gladde fotografie.- En nee, de mensen vinden dat niet lekker. -Het wordt ze opgedrongen. het zou als beeld verboden moeten worden- zoals Hin ook vorsten, vorstinnen en de Andre Hazessen op deze wereld van de wereld van -zelfs- kwaliteitskranten zou verbannen.
dan liever elke dag zon foto van een talibanstrijder, enkele seconden voor zijn executie. die foto leidde afgelopen jaar tot de nodige discussie. hin laat hem nog even zien, in close-up.
-want dat gebeurt er in de wereld-

In mn psychose heb ik doorgewrkt aan mn site,, je kunt precies aan de datums zien wanneer ik opgenomen was, wat was er gebeurd?
Het begon ermee dat ik inbegin maart last kreeg van mn lichte vorm van chronische bronchitus, en 1 april zouden de Neubauten spelen, ik begon kruidenbitters te drinken, dat helpt wel tegen de schorre stem, maar is natuurlijk30 tot 35 procent alcohol, mijn woede over de privatisering vann het Woningbedrijf, kun je het beste begriyjpen doordat die stinkerds weigerden een lekkend dak in mn slaapkamer te repareren en ik toen de buren wakkerhoestte zo gauw ik een peuk of een jointje opstak en ik toen te horen kreeg dat ik wegens geluidsoverlast binnen 10 dagen ontuimd werd,... het personeel van de inrichting dat mij zou steunen zat zwijgend in het hokje waar ik voor de rechtbank moest verschijnen en vond dat ik goed het woord had gevoerd, echter ik had van de meest fascistoide burman gezegd dat ik weigerde op zijn klachten in te gaan, iemand die jaren lang zijn woning onderverhuurd had, illegaal om voor een reisbureau te werken, en de twee yuppen onder mij, hadden zowaar een heel reisbureau in dat huurhuis en eisten bij hun tweemaandelijkse uitstapjes op slag absolute stilte van mij, zelfs als ik niet wist dat zij evt thuis kwamen, terwijl de buurman waar ik het goed mee zou hebben moeten kunnen vinden, mijn cynische commentaar over de Bijlmerramp niet begreep, hij werd als eerste ontruimd, maar heeft wel een andere woning aangeboden gekregen en wil nu niet meer aan die tijd herinnerd worden, maar hij staat wel in het archief want hij had oooit een keukenmes tegen mij getrokken, maar daar valt weinig van te zeggen van die woede, ik hoorde twee jaar na zijn vertrek dat hij twee gezinsleden en een nicht of nef had verloren bij die totaal overbodige El Al crash!!!(Godverdomdeteringvliegtuigen!)
Wel nu woon ik in plaats van aan een groen pleintje waar de kerk was gesloopt om plaats te maken voor een bejaardencentrum en er allerlei zich miljonair wanende nieuwkomers waren komen te woning in de nieuwbouw tussen het pleintje en de markt, de winkeltjes en de supermarkt, allemaal met hun autos kindertjes uitstapjes, totdat bleek dat ze toch geen miljonair waren en deze eringeluisde mensen, hardwerkende tweeverdieners meestal, moesten gaan bezuinigen en tuften met hun autos al snel naar de duidelijk goedkopere supermarkten of doehetzelfzaken aan de periferie van de stad, dit is het spreidingsbeleid in haar volle glorie, de armsten worden eruitgezet, dan komen er plaatsen vrij, met verziekte woningen, worden de statistieken, de drie bezuinigingen van 100 gulden op de begroting van 40 000, cijfers van 1988, worden in de loop der jaren redenen voor moordaanslagen, zo was mijn onderbuurman woedend omdat ik een keer te veel water aan de plantjes op mn balkon had gegeven, maar heb ik nooit getekend voor de afwerking van het balkon, kwam vijf jaar later het woningbedrijf met een compleet nieuw balkonparket aan, even plaats maken meneertje!...een zijn er in stressvolle tijden altijd de belangrijkste dingen die fout gaan, er was bij de overlegvergaderingen van de bewoners met de architekt slechts een ding met algemene stemmen aangenomen: er moesten huissloten komen waarbij je de sleutel nodig hebt om af te sluiten, zodat je niet jezelf buiten sluit als je even naar buiten rent of op vakantie gaat, dus je moest elke keer je buren lastig vallen over reservesleutels of anderen daarvoor bereid vinden,... (bedenk dat ik een van mn beste kameraden een revolver uit huis heb gepraat, in mijn strijd tegen geweld en dat hij nu af en toe nog wel een dolk draagt!) (hij wist niet war hij hem voor zou gaan gebruiken, ik denk dat het door mij is dat hij niet een of andere bank heeft overvallen of een zelfmoordaanslag op een hoge functionaris van plan was, hij was net zo cynisch als ik, net zo vaak ziek geweest ook (!!!) en heeft ook jaren lang getwijfeld of hij een van die kogels door zn eigen kop te schieten, Thats all folks, would have been his last words, iguess,..) Wel dat idee van die sloten was van mij maar toen ik door chantage van twee hippies met n bekende psychiater van hun niet mn eigen, die van mij en mn ex dus kon inrichten maar terug moest naar de isoleer (godverdomde teringhippies, waar is jullie verstand??!),... wel in 2003 heb ik nu een woning met linnenkasten voor mn bibliotheek in de slaapkamer, ben ik bezig met mn site, in de tijd van de DSM IV bestond internet nog niet, en mag ik niet uit het raam schreeuwen terwijl ik aan een heel gevaarlijk kruispunt woon waar ik snachts af en toe autos met tweehonderd per uur in het centrum inhalend aan de linkerkant van drie vluchtheuvelsvoorbij zie scheuren en dan schreeuw ik echt wel, 3 miljoen boete, want dat zijn moordaanslagen, ik heb er geen ander woord voor,...
toen werd ik getroffen door 220 volt toen ik alleen aan het touwtje trok voor het licht in de douche, gelukkig had ik mn gympies nog aaan, nu vraagt het energiebedrijf 300 tot 600 euro alleen voor controle, terwijl het natuurlijkachterstallig onderhoud betrof, dacht ik, maar dat is niet eens waar, deze woningen staan 20 jaar en de architect heeft afgrijselijke blunders gemaakt!
de neubauten heb ik gezien, er waren ook verschillende kameraden, ik was verbaasd en ook wat teleurgesteld in Miss Spaink, maar ik had vier afzeggingen net voor het concert, al mijn inspanningen voor niks geweest,..
Ik ben op eigen kracht hulp gaan vragen bij degesloten afdeling, ging weer toen ik begreep dat er daar ook niemand naar me luisterde en ik mn verhaal zelf moest verwerken, pillen en isoleren is eigenlijk het enige wat het personeel nog doet, door het enorme personeelstekort!!! (min Borst heeft de jacht op psychiatrische patienten geopend in 1992!!!) en en paar dagen later nog een keer, toen werd ik pas na klachten van de buren door de politie meegenomen, waar ik dankbaar voor ben, naar de nieuwe isoleercellen van de crisisdienst, eerst met een andere arrestant in een cel zitten op het bureau, je dan voorbereiden op n medicijnenspecialist, die in vijf minuten moet beslissen of je deinrichting in gaat, met dwang en dwangmedicatie, waarvan je maar een ding weet, het is een arts, dus hij of zij komt op voor de zieke medemens, maar dat is het punt, psychiatrische ziektes zijn geen ziektes maar uitsluitingsverschijnselen, het best beschreven natuurlijk door Canetti, in zn Masse und Macht, het boek waar ik ook al eerder overschreef,.. De tweede keer moest ik mee en kwam ik terecht in de inrichting die toevallig nog een isoleercel overhad, en waren isoleercellen in de psychiatrie maar geisoleerd, nu moet je stil zijn daar en wordt het je kwalijk genomen als je gaat schreeuwen (EIKELS!!!!)

And now a piece about a critic on the documentary that was sent on public dutch telly easter sunday 1997,..., since the documentarymaker had only made one mistake, and has made that an excellent movie, i must be careful however, i almost fainted when i saw my full name on the screen, and i heard every schizophrenic was too, now i would manage to see my name on the screen but bacjk in 1997 i was in the phonebook,making a possible refuge for comrades anywhere, i had to give up on that i thought and i emigrated a few weeks later, which was not a success so i was very annoyed at being back in amsterdam,... The criticis out of the volkskrant which i at the times could read for free thanx to a generous lady living nearby, i had asked her to change to the parool but she didnt she wanted a morningpaper and het parool is an evening paper,..cos of that ill only cite things about Kees Hin and myself, not to betray much of what the others had to say and also not discussing the end of the documentary, which this journalist did to start with:
He is a schizofrenic and schizofrenics can be rather crazy, that is clear. the special thing and fascinating of this docu, is just that is becomes that ordinary.Even he is in his folly understandable. that is partly cos the schizophrenics themselvestell their story that calm and analyzing. Often they look back on a psychosis,...
That Een Taal met een Vreemde, a language with a stranger, brings schizofrenia that close, is mainly thanx to the efforts of Kees Hin. In his movie no distant experts appear. He has just the patients talking and their families, in a collage of short strong scenes. The camera is on their skin, they get all space to tell, and Hin joins them in their stories,....,... he takes all episodes seriously, utterly seriously and drags the spectator into his engagement- by which the borders between crazy and normal just fade.
This doesnot mean Hin bagatallizes schizophrenia in this impressive documentary. The ones interviewed suffer often from hellish fears, Schizofrenia is frightening, just frightening, the hardrockfan says, who one time thought he was Judas himself, and that is something you in the meantime can imagine all too clearly, -you know that you are always on your own-
The loneliness of schizophrenics is stressed hardest in the part where Hin goes out with parents, to where their child had committed suicide,....
First of all the author Judith Koelemeijer is a cultural barbaric, probably shed never heard of metal nor gothic, i hate hardrock! (all those lovesongs, damnit!) Further, it becomes very clear thatloniliness is the central theme and by the discussion in Holland one also must know they deliver the diagnoses schizofrenia after the death by suicide, of kids of about 17 or 19 yrs old and also for the first psychosis, as ive written a psychologist had proven the differences between manic depressive and schizophrenic patients lay in the communication with the psychiatrist, not being able to express your way of thinking led to a negative diagnosis and thus to worse prospectives and more medicines!
also this critic should have stated something about Kurt Cobain, there were three people shocked of his suicide in this docu!!!

Because Kees spoke to me first and I spoke in the spirit of Canetti about loneliness, I regard this as my movie, in confidence, Kees has once told me he never could have made the movie this way without speaking to me, it gets me to tears, that the musical artists were not shown and the patients were named with a still,... names were shown with a still, ending this magnificent work of Kees Hin, he had wanted to make a two times longer version but wasnt allowed, the longer version id like to see, also the complete interview with me, three hours, back in 1996, which i had originally dismissed by being not up to my standards, but when Kees told me he was not really allowed to do the 20 seconds which i found well enough in the movie, i gave up my protest, i said here now is the soundof an isolation cell and played on 110 db Metal Machine Music, Lou Reed, the only piece of music thati know which works against voices in your head, which can always be traced to peoples you know or have known!

This id the first part of my announced 10 000 page structure novel, it is dedicated to Amnesty International. to say something cheerful, AI is also short for Artificial Intelligence, and i do believe that computers in time will make the world a better place to live in, and were it everyone one room and one computer, food and coffee supplied for! I want Brave New World, now it is an Utopia of peace, there is world wide a Civil War going on, Bush against individuals! Gostraighttohellbastard!

Title not yet known, dutch, with german speaking people in german and englishspeaking people is english, maybe ill one day learn another language,...
Date 17 06 04
Wenn ich meine Ex wiedersehe wird sie sagen: Es gibt nichts auszer Wimtheorie, ....,.... wir muessen los,.... komm mein Spargeltarzan!!!
Ich wuerde sie nicht wiedererkennen und nicht wissen koennen ob sie es wirklich ist,...

Next Page
1a maybe there will be another cite,...here it is, william: he or she that wants another person for sex is a bad masturbater,tresse, your fantasies should be better than the real thing!


Ze sliep tijdens bezoekuur. Ik mocht binnenkomen. Ze werd wakker. Ze liet niks blijken, was zo moe, natuurlijk herkende ze me wel. Jolanda, of Yolanda Een en Jolanda of Yolanda Twee kent iedereen in Nederland. Jolanda die door duizenden mannen verkracht werd tot en met de politiecommissaris toe, tussen de zwarte kousen op de veluwe, het gevolg van de misstanden die de NVSH heeft gekreeerd!
Jolanda een dus werd geinterviewd, kwam op tv, schreef haar biografie en ik heb haar infolijn voor seksuele delicten wel eens bericht over het beste boek dat ik wist, voor hulpverleners, Recht op een gaaf leven, van Luitsen Koetsier, die ongeveer tegelijkertijd zelfmoord had gepleegd, als uiting van protest, tegen de nieuwe wet BPOZ.
En Jolanda Twee,het Mongools uitziende meisje, vanaf haar achtste vastgeketend als een hond in een hok erger, met stalen ballen aan haar enkels, zonder luchten, met medicijnen Anstaltsfrasz auf Hollaendisch, dh du bekommst kein essen es sei dann Du friszt diese Medizin, und Ruhe!
van haar heb ik sinds die foto en het bericht dat haar ouders na ongeveer twintig jaar dit welletjes vonden en een 200 kg meid, mee naar huis namen,...
Schokkend nieuws was dat toen, de jaren 90,...
Zij, die sliep terwijl ik op bezoek kwam had ik ook over Luitsen verteld en over mijn sngs en nog veel meer, toen ze zei als vrijwilligster in de koffiekamer, dat ze meer wilde horen, was ik op slag verliefd op haar, eindelijk iemand die niet bang werd bij de dingen die ik zei!
Natuurlijk vertelde ik haar dat niet, misschien zag ze het wel, geen idee. Ik had haar de theorie voor kraak de gevangenis geleerd, zeg dat je iemand hebt vermoord in de Amstel tussen de brug en de roeivereniging. je was dronken geworden op een zomerpartijtje, de jongens werden uitgedaagd door de meisjes om waterpolo te spelen, ze was verdronken, je had het niet gewild, mar ja iedereen wist het, alleen niemand gelooft mij ik wist echt niet dat ze astma had!
Dan ga je naar de gevangenis, de politie zoekt de Amstel af, werk vor de duikploeg, sport! en jij en je kameraden worden uitgebreid geinterviewd, met een beetje mazzel kom je ook nogop TV! Je hoeft natuurlijk niet echt een meisje te vermoorden, als je het allen beweert en het is niet waar, krijg je anderhalf jaar en TBS, tevreden?
En natuurlijk over Marcel van Dam en Slayer war Ensemble en wat gezongen en wat portretten kado gedaan en ook mijn poster tegen geweld in isoleercellen laten zien, die vaak gezien wordt als SM poster, maar waar duidelijk staat Kennismakingstherapie voor doorgehaald door beginners. En waar ik aktie mee wilde voeren maar waar ouderen dat porno vonden en blokkeerden,...
Toen ze haar baantje als vrijwilliger in de antipsichiatrie had, zag ik voor het eerst aar ogen Ik kon er niet omheen, staallichtgrijs, de droge en toch glinsterende ogen van iemand die ongeveer zo veel geleden moest hebben als Jolanda Een!!!
Ik ben de weirdest, ik schokkeer, ik promoot Dada un deze futurosofische wereld en ik wil overal ter wereld de koffie en de trein gratis, om over brood maar te zwijgen. Om te beginnen!
Maar alaat ik niet op de zaak vooruitlopen. Zij, waarover ik twee jaar later zou zingen, Paula, Paula, Oh Paula, She d been raped by 10 000 men before she was even 8, de klank, O paula lijkt op Apollo, dat vond ik het bemoedigende eraan als ze het een keer mocht horen, Paula dus schreef ergens een stukje over 25 jaar antipsychiatrie in nederland met als conclusie dat het niets had geholpen en dat de zaken alleen maar nog triester dan ooit waren. Ik denk dat dat in 1994 was. Ze durfde niet het lied te komen zingen dat ik haar voorstelde, maar ik wist nu waar haar nieuwe, nog principielere baan was en was geschokt toen ik na twee weken -verhuisd naar Rotterdam-n uitvond dat zij op de gesloten was. Ik verzamelde al mn moed en bracht haar een par kadootjes, een cassette, een brief, een kopie van een tekening, ik zou het niet meer weten.
Ze was zo onder de medicijnen dat ze na haar excuses te hebben aangeboden dat ze niet in staat was mij te ontvangen en mijn vraag of ik even mocht blijven zitten, verder sliep, heb ik een half uur zitten huilen. Twee jaar later vroeg ik haar ernaar en ze had het niet gemerkt. Ze werd wakker, bezoekuur was voorbij. Ik moest gaan. Ik waste aan de wasbak van de twee persoonskamer de tranen uit mn gezicht met wat koud water, ik heb haar niet eens een hand gegeven, had nog niets gezegd, behalve sterkte, zal ik je nog eens bezoeken? Ze antwoordde van niet. wat wist ze van mij??!
ik had al aan Jolanda Een gedacht toen ik die ogen voor het eerst zag, zulke lijkgrauwe ogen. Staal, grijze irissen, zo ongelofelijk bleek, ze glinsterden wel, dat wel.
21 06 04
Gisteren mezelf gefeliciteerd met weer een jaar werk gedaan! Voor 11 euro uit eten geweest, drie keer en een pakje filtersigaretten gerookt omdat er ookeen gratis cd bij zat,ik ga die cd af en toe geweeon weggeven het is net of als je die cd draait, je op vakantie bent!
voor een euro extra weet je niet wat reclame is voor wat, de cd voor die sigaretten of die sigaretten voor de cd!
Gisteren aktie gevoerd voor Amnesty International, dag van de vluchtelingen!

Vandaag gehoord dat het Nederlandse Rode Kruis vakanties organiseert voor 500 000 verstandelijk gehandicapten en chronisch zieken. Godverdomme! Betaal liever de Zorgkantoor rekening! bovendien ik ga liever naar de gevangenis dan naar buiten, ik heb mn computer, mn muziek wat wil ik nog meer, ja natuurlijk een tegenstander om weer eens in het echt go te spelen! Ik word helemaal gek van die muis en wil een steen kunnen voelen en horen als je die op het bord zet. Bovendien waar is er ergens nog een psycholoog in dienst als psycholoog?
In 1984 stond ik op de poster met eigen slogan voor het hemelvaarttournooi. Ik had een nachtmerrie over een kameraad, dat hij zich opgehangen had in mijn zolderkamertje, met fotos van de vier RAFterroristen, dood, aan de muur, drauszen ist feindlich, Blixa,...,..en ik wist niet dat de beoogde zanger voor Stammheim, de groep al dood was, overdosis,...,...ik weet natuurlijk nog wel dat ik in n ambulance werd afgevoerd van een party er was net een roofoverval op de coffeeshop geweest waar mn Siouxsie t shirt bewonderaar me naar toe gebracht had, de bassist, de zelfmoord van zijn vriendin in 1994, de ontmoeting met mn ex moest nog komen, dus ik haal hier werkelijk alles door elkaar, ik kan het ook niet verdragen,...dat was 5 sept 1982,...mijn handtekening staat in de oprichtingsstatuten van een discotheek denksportcentrum,...,...nu zijn de tijden 1000 maal harder gewiorden en ik ga uit mn geheugen putten,...maar bij Arisekonserten van Sepultura kwam ik een Lotjelookalike tegen, Lotje Ijzermans, de halve gare die handtastelijk werd bij die ene ontmoeting en beweert dat popjournalistiek in NL nooit volwassen is geworden, ze za wel nooit vanHormann gehoord hebben,...of van mij of van Marcel van Dam of Karin Spaink, deze Lotje vertelde dat haar oudste broer aan een overdosis was overleden en dat zij maar steeds voeger zijn punt van troost was geweest, dat ze al die boeren maar haatte en dat ze niet begreep waarom er geen aAmsterdammers waren, ik antwoordde dat ook ik een boer was, dwz van boerenkomaf maar wel de boerenpunk van Normaal prachtig vond Ik ben maar een eenvoudigen boerenlul, zingt Bennie ergens, de bierviltjes met handtekeningen ben ik kwijt, ik heb ze ook al in geen 25 jaar meer gezien, ik haatdronken mensen.Lallen en seksisme, dat is alles. Of gecombineerd met vooroordelen of drugs aggressief!
Ik vroeg haar of haar broer de Hawkwindexpert was die bij mij zou komen zingen maar die ik nooit kon overtuigen. Op de eerste dag en enige dag dat ik bij hem thuis was, zat hij Engeland te kijken in een voetbaltourtnooi, WK 82, het is de beste herinnering die ik aan hem had en nu voor het eerst zeg, hij rookte opium, ik vroeg of ik ook wat mocht en hij zei jou geef IK geen opium! Lotje ontkende dat dat haar broer was, ik denk niet dat ze loog.
Mijn Lotje zou goed zijn voor een rol als ik een film zou maken over gebeurtenissen in mijn leven, als de politieinspecteur die van Motorhead houdt. hells Angels zijn ook wel eens heel kindvriendelijk en paraderen dan als optiocht om te laten zien dat ze niks kwaads in de zin hebben!
Mijn vader reed Harleys, en ik ben eens naar verboden gebied geweest, het motorcrossterrein, het is nu de enige jongen die ik uit de buurt van dat stadje wil zien, maar toen had ik nog veel niet door en het zal wel de krant gehaald hebben jochie loopt onder motor, voor mij was het verraad, we telden tot vier en zouden allebei oversteken, ik had mn voet verzwikt net ervoor en was lang niet zo snel als hij bovendien had hij ergens geleerd gauw naar voren te springen ik zou daar nooit aan gedacht hebben, maar ik keek bij tel vier naar rechts en zag de motor aankomen! Het was verraad, ik heb me nooit zo verrader gevoeld als toen, ik zag iedereen op het ongeluk afstormen, ik draaide me om en liep weg. Ik zei niets tegen mn ouders, dat we in het hooi hadden gespeeld. Ik heb hem als enige van de klas niet bezocht, ik heb in drie jaar klasgenoot zijn geen woord tegen hem gesproken enhij niet met mij...., nu is hij de enige die ikuit die tijd nog terug wil zien, de leraar die zelfmoord heeft gepleegd, uitgezonderd.(draai je nog maar eens om in je graf, meester!) En degene die mij het bericht bracht van die zelfmoord, mijn favoriete leraar vanzelf,...ik heb hem de dood ingedreven, niemand anders, maar ik was ook de enige in de klas die naar zijn voorleesuurtjes tijdens tekenen zat te luisteren,..

22 06 04
Hij had mij gezegd ik begrijp niet dat Wim zich zo totaal wegcijfert, dat Wim zo bevlogen is, tegen de jongen met de hazelip, ik zal hem maar Jan Jaap noemen, nietwaar? Jan jJaap was science fiction expert, we waren samen op de open en lachten ons een breuk om mijn Dr Spock en Captain Kirk spreuken en zijn vertelsels uit de boeken die hij gelezen had, volgens mij honderden van die dikke pillen die helemaal niet mijn smaak zijn, ik vind science fiction meestal boring, als je het tenminste over science foiction in de natuurwetenschappen hebt, maar ik lach me helemaal bont en blauw om de hilarische opmerkingen in star trek, dat ik mocht kijken als klein jochie en altijd vol spanning keek, ook toen al vond ik het humoristisch, en je wist maar een ding zeker, onder de Starship Enterprise Bevolking viel nooit ook maar een dode, dankzij Dr spock!
een van de politieagentes die hem gevonden hadden, kwam op mn verjaardag, mocht niet drinken deed dat ook niet, keek hoe het eruitzag van mn gasten was er nog niemand, ze vroeg om gebak, ikbood haar en haar collega iets hartigs aanen koffie natuurlijk, wat ze weigerden, haar collegaaheeft mij twee jaar later een zwijgverbod opgelegd over de Sandozaanslag, die ik alleen overleefd heb door te doen of ik bezoek had, als er op dat moment iemand in de woning was gekomen had ik n gebroken spiegel vastgebonden aan mn rechterarm, 280 kubieke meter van een of ander wit gif, als ze hadden geprobeerd met een revolver binnen te komen hadden ze de boilker laten exploderen en de generaal was komen kijken, de volgende dag, mijn RAFsympathien zijn natuurlijkoveral bekend en ik heb hem het verhaal verteld van het Europa zoals dat werd verteld door de hoofdredactrice van Die Zeit, van wie ik de naam altijd vergeet en die ik altijd om redenen die mij ontgaan, Jutta von Ditfurth, von Dittfurth, Graefin, Gruenderin der Zeit noem. Ik zweer het, ik heb die hele drie ur interview ademloos itten kijken en vooral luisteren en ik wens dat ik al die beelden nooit gezien had. Hoe mooi Europa voor Wereldoorlog Een was, noem ik dat. Het hele interview zou ik wel op de radio willen horen. Wim zweert overigens met zn handen gekruist boven zn hoofd, zijn symbool, hij is Maarschalk, binnen dienst, buiten dienst, altijd dienst! Ik heb immers de afspraak met mijn onderbewuste dat als het mij wekt tijdens een nachtmerrie dat dat ik er dan over na zal denken! en het werkt! Met radio aan is je humeur de volgende dag een stuk beter de volgende dag, maar je begint de dag gegarandeerd met koppijn, de koppijn die weggaat met cafeine! Theine is overigens hetzelfde stofje.
Jan Jaap is dood, de bar waar ik hem wel eens trof gesloten op verdenking van cocainehandel terwijl er drie rofovervallen waren geweest en de eigenaar verschillende malen de politie ingelicht had over cocaine! Het schijnt gefilmd te zijn, dan zijn veel posters van mij in beeld geweest, bij het biljart.
De laatste vraag die ik hem stelde was toen we samen van het Dagactiviteitencentrum naar huis liepen, weet jij misschien een snackbar waar ze lekkere pindasaus hebben? Hij wist het ook niet, hij ging thuis champignonsoep koken, toen ik vroeg of hij wat bij mij thuis wilde komen eten.
Ik herinner me als de dag van gister dat ik zo geschrokken was geweest, toen hij een keer zei deze briefjes zijn voor jou, hij had notities gemaakt op blaadjes van 4 bij 4 cm, die zijn bij de ontruiming of opruimakties van die teringmaatschappelijk werkster van of de inrichting later, of van datzelfde Dagactiviteitencentrum verloren gegaan, godlaathendoordebliksemgetroffenwordenverdomme!

Zij was ik tegengekomen bij een punkavond in een jongerencentrum. Ze wilde naar huis, thuis was voor haar een kraakpand waar ze geen sleutel van had, ik nodigde haar uit
Mittwoch, um Herr Schily eine Freude zu machen schreibe ich jetzt spontan auf meiner Site: ich suche die Ubersetzung von Sturmvogel, Gorki von Bertold Brecht un d kann dazu sagen dasB eine sehr gute Brechtianisches Vorwort vion Lin Yu Tan in einer Sammlung auf Englisch erschien: famous chinese stories, wenn die Spaink ihre Post noch hat koennte sie das auf Ihre Site kopieren!
Sie ist das Maedchen das ich beschrieb in einer meiner Kassetten, im uebrigen sind es sechs bekannte Personen fuer mich, ich meine geschwister und meine wunscheltern wenn meinen beide eltern einen Unfall nicht ueberlebten au 88 oder wahrscheinlicher mit mir als moerder meiner beiden EWltern,..

Natuerlich ist grosbholland nur eine aaufsaessische Provinz! Kennen Sie schon eine Variante von meiner Song ueber Entenhausen, das einzige Staedtlein der Vereinten Staaten wo die Todesstrafe nicht gilt? Als je me een mailtje stuurt met daarop voor het gastenboek en aanwijzingen welke naam ik eronder mag zetten, plaats ik dat natuurlijk hier!!!

Minister Verdonk organiseert slachtoffers van mensenhandel terug te sturen, zo komen de armste prostituees en intellectuelen die geen keus meer zien terug in het land dat ze net ontvlucht zijn en worden ze daar onthoofd of gegijzeld of eerst het een en dan het ander!
Denk eens aan de Dovermoord! 59 Chinese vluchtelingen! Daarom minister Verdonk stinkt van het bloed aan haar handen! Die aktie van die twee dames had best harder gekund met schaschlicksaus bijv, ik heb wel een stofzuiger voor haar, ook mooi rood en bedenk ik ben de pitcher, een schedelfractuur is het ergste, dwz dt\at is geen moordaanslag maar een ongelukje als je daaraan sterft!

Murat was snel opgefokt, vooral tegen -kazen- Parool 13 april 2004, John Jansen van Galen: Verdachte: Murat D (17) oud-vmbo leerling zonder diploma, icoon van de mislukte integratie,...
Deze jongen had met gemak professor kunnen worden, met een decaaan die niet zo autoritauir was geweest, het is gewoon zo je doet of een technische school en leert een vak of je doet gymnasium, allke andere opleidingen zitten alleen maar slechte docenten!
Parool 19 april 2004: Universiteit van Amsterdam: de proeven met de raket van kosmonaut Andre Kuipers zijn mislukt! het onderzoek is gericht op het menselijk afweersysteem en die 18 miljoen euro ( sorry rekenen ze nu een astronaut of een raket?) is dus weggegooid geld!


Vandaag besloot minister hoogervoort tot ingrijpen in de zorg, directeurssalarissen, hoe durft hij??! Eerst de ontvoerde arts loskopen en dan artsen zonder grenzen de afkoopsom laten betalen, een beetje analist bij Sandoz verdient miljoenen en dan krijgen we als samenleving weer zon tankwagen gifstoffen!

Questions for Go Sei Gen, Invincible, sanjubango game seventeen, Kiseido press! page 276 Ofcos it would have been a completely different style, but do you think the modern approach would be to play white 6 at 8, black 7 at 8 and the 10 4 point in front of those two castles? (shimari)
black nine,... i am very fond of putting this stone one point to the right, where would white play then? I suppose the donkey wouldnt be good, kosumi, cos black would jump. so white would be forced to play tsuke, glue?
note a nobi on the second line and four stones above it is called a car!, nobi stretch, to play nobi after crosscut: stretcher: black 11 no choice!
White 12 at 15 would be much more aggressive! I suppose then white would become a big corner? I guess the ladder would have worked when white in the lower right corner would play taisha first, as i suppose was Honinbo Shusais favorite move? Taisha the Bell, you know, goddamn there goes the telephone again! Therefore taisha: Tring!
What to think of this zindelijkdenken, the simple words are always best, see Kafka, see Canetti! Prof Dr F G van Hoesel: Simplistic thinking is a form of laziness! I say who aint lazy ll never get smart, see the work also of the Simplistic Union, ofcos Wim is Gruenleft!

Aus Oskar Negt Alexander Kluge Oeffentlichkeit und Erfahrung, ed Suhrkamp, ISBN 3-518-10639-8
39, S143,...
Hier liegen gefaehrliche Eigengesetzlichkeiten auch der proletarischen Oeffentlichkeit, die eine genaue theoretische Untersuchung verlangen, pO ist selber eine Sache der Zukunft; gleichzeitig ist sie die einzige Chance, geschichtlichen Boden unter die Fuesse zu bekommen und erfahrubg in geschichtlichen Zeitablauefen zu strukturieren Nur auf dieser soliden Basis wirklicher Massenerfahrung hat pO das gewicht , mit dessen Hilfe sie die hin und herschiebende buergerlicher Scheinoeffentlichkeit zum Halten bringen kann.
Hierbei musz ich denken an Freek, ich kongratulierte ihm dasz er auf Zwei Sender gleicherzeit war, er antwortete dasz das Zufall sei und das er sich geaergert habe, da muessten die Leute waehlen, ich antwortete du muB gerade dafuer sorgen das du auf allen Sendern gleichzeitig bist!
freek der ein wundervolles Bild sieht fuer das Leben die Schwebemuehle, man dreht, man dreht, zwar immer duie gleiche runde aber einen Spasz das man hat, ich denke dabei an meinen Pirouetten die ich in meiner Isolierzelle uebe!
Eine isolierzelle ist ohl die absolute Verneinung der Oeffentlichkeit nicht wahr, und sehe den Elend! Ich habe ein Bolkesteinspruch fuer dich: Es dauert noch 15 Jahre bevor auch dieses Viertel ein Ghetto ist: Millionaere nach dem Aualand mit ihrem verbrecherischen Marktsdenken! Und kriminelle die in staatliche Casinos ihr geld weiszwachsen, Arschloch Donner! Justizminister der vor 10 Tagen gestuerzten Potterbande!
New column OLD NEWS,...oud nieuws dus!
Zoals iedereen weet, as everybody knows, wie eine Jede, ein Jeder weisz,...Amsterdam sinks!
What do rabbits do? they graven, build tunnels do the konijntjes! Die Kaninchen lassen es einstuerzen!
Dann trauemen die das sie einen Wolf fangen, then they dream they build a trap for a wolf!
Amsterdam politicians are like rabbits, sie nagen, knagen, bite in the sand! Ofcaurse sometimes they bite in a carrott too, natuerlich nehmen die ab und zu einen Wurzel, das Sand lecken die durch den Magen, hast Du ever see a rabbitt wash his food? Ofcause diese kaninchen think it is the sand that makes their teeth grow, but in actuality it is that they have a stomach that makes their teeth that white!
Thats why I say, deshalb sage ich, Diese Dutch sind katholisch! Dieser Willem mit seinem Wassermanagement has to build a dyke from Den Helder to Haarlem, there should be a train on it,.. In the meantime, I discuss with the rabbits, the possibility of emigrating to the real land with wolves, LETS GO TO MOSCOW WITH THOSE DUNES,laesst uns den Russen einen Weihnachtsgeschenk machen: 25 000 Kaninchen die alle traumen von Ihren Wolf! (Bekommen wir den wodka? Do we get Vodka?)
The north southline should go from the Scheepvaartmuseum to the Muiderpoort, Bunch Of Idiots In The Townhall! (Ach diese Kaninchen ficken herum)
Cos rabbits because of their teeth cannot kiss the carrots nor strawberrys!


Today after reading Spainks column in Het Parool, 29 06 04 I have invented the word for anti moslimic feelings where probably everyone can live with: heathenism, it is barbaric as hedonism and humanists can also find themselves in this word thus! They usually agree with Marx that the goal of an utopia should be that every individual should be given the opportunity to build out his capacities, thinking is a way of revolting!
I like another statement I do not want to be cut anywhere in my body by doctors I prefer my death over a deathbed!

Sometimes when I can aford it I buy a new book just by the title and the first line of the book,...
Last time ive done so was probably autumn 2000: i chose When we were orphans and read: It was the summerof 1923, the summer I came down from Cambridge, when despitemy aunt-s wishes that I return to Shropshire, I decided my future lay in the capital and took up a small flat at Number14b bedford Gardens in Kensington.
I bought it without reading about the author ofcos I had realized he was japanese, not this i had Expected: Kazuo Ishigure was born in Nagasaki, Japan, in 1954 and moved to Britain at the age of five. I think it is time i read this book, but I just cant help, I can barely hold my tears cos these ridiculous balkenende has now got power in european matters!

3

Toen ik haar het eerst zag dacht ik dat ze dood was, zo stil lag ze, op de zaal in een andere inrichting 4 jaar geleden
Een donker meisje, donker haar, rond gezicht, maar ze sliep of hield zich stil, iemand had een vinger voor haar neus gehouden en gevoeld dat ze ademde. het is streng verboden lichamelijk kontakt, terecht! Nu is ze wel dood en kan ik dus vrijuit schrijven wat ik haar heb gezegd, ze at onder de messneden over haar hele lichaam, in haar arm was beelzebub gekerfd, ze had gehoord dat dat de duivel was, dat was nog wel het ergste, ze was diep gelovig, ze bezwoer wel drie keer dat ze geblinddoekt werd in de inrichting op haar kamertje vastgebonden, verkracht en bekerfd. Ze had geschreeuwd zo veel ze kon. Ze wist zeker dat het personeel haar moest hebben gehoord, maar het was nacht, wie weet of er een iemand dienst had of twee, ze hoorde minstens zes verschillende stemmen,...
Ik zei haar dat ze die inrichting in Noord Holland moest aanklagen , ze wist niet hoe, ik zei dat ze minstens zo veel moest vragen om haar hele verwondingen te laten maskeren door een tattoeage, een tattoeage leek haar niks, ik ei haar dat beelzebub eigenlijk een andere naam was voor ook god, maar dan van een naburige stam, wat waar is,, zij zei toen ik werd toegebeten door iemand waarmee zij in een andere taal kon spreken: Maar hij redt MIJ!!! Maar niet voor lang dus ze is niet meer ik hoorde het vanochtend in de inrichting waar ik vergeefs mn eigen geld niet kreeg en nu geen koffie geen brood geen shag geen sparood meer heb tot over vier dagen, teringmaatschappelijkwerk!

Wat ik al en tijdje niet wist wat ervan te zeggen is dat ik n keer uitgenodigd werd op n hbo opleiding door een verpleegkundige in opleiding en ik vond die scriptie een negenplus waard maar de professor gaf slechts een zesmin. ik heb hier de samenvatting voor me liggen: Hollen of stilstaan,...
Druk, druk, druk in een dagdienst, dodelijk saai in een nachtdienst. het werk van verpleekundigen is erg afwisselend. (Wim: wel helpen met wassen en aankleden, dweilen, tafel dekken opruimen,m medicijnen erdoorheenjagen die terecht als giffen gezien worden en te arm zijn en ook niet mogen geld weg geven of een sigaret aan de armsten van de samenleving die tevens het meest gediscrimineerd worden en in de krant lezen wie dood is of horen zeggen, want iedereen die daar binnenkomt heeft een shock meegemaakt en al was het maar de ambulance of het afscheid van degene die hem of haar wegbracht zogenaamd voor eigen bestwil) Hollen of stilstaan is een kreet die je ook vaak hoort. In dit artikel onderzoek ik of al dat hollen wel samengaat met het vorm geven aan een therapeutisch milieu voor psychiatrische patienten die in crisis verkeren. Hiervoor heb ik een literatuurstudie gedaan naar de verschillende theorien die er over het therapeutisch milieu bestaan, vervolgens heb ik de verpleegkundigen van de opnameafdeling van Kliniek Wim in amsterdam gesinterviewd over de knelpunten die zij tegenkomen in het vormgeven aan het therapeutisch milieu. Over een ding waren allen (!vergeten maar moeten er wel drie zijn:!!!) het eens: Er blijft in een dagdienst te weinig tijd over om te besteden over dirrecte patientenzorg. Over de oorzaken en eventuele oplossingen liepen de meningen uiteen.
Tja voer voor Nu91!

Berichte fuer Otto!
Den zweiten Tag dasz ich die Regierung gestrurzt hatte, die Harry Potter bande sich das Blosz nicht realisierte, trat ich auf bei dem ZentralBahnhof mit meiner Interpretation von dem Hawkwindsong Hashieshhassanaassassin unter dem Titel I am a Warrior, the words go something like this: first the Quote on Einstein, You know I studied when I was young cos I preferred school bettter then anything else! So elementary particles were studied when i was 17, you know i am a genius, i know, you tell me something I do not know! You know this one I GOT AN IQ ABOVE 200! followed by
this test is not trustworthy for an iq above 160? By the way I state dead end valley is my favorite song and I hear myself speak on that album, you should by now know whom i talked to! I am fond of that recording! There he goes I AM FROM MONGOLIA I RIDE A HORSE AND THE FARMERS PRESENT ME MY SCYTHES!!!! was heiszt wir sind Mongolen, wir fahren zu Pferde und die bauern geben uns die Sensen! Ich nehme es auch imErnst au fuer kleinschalige Bauern in ihrem Streit gegen Mansanto die ein groeszerer Umweltdelikt jezt begehen als es DDT je war! DDT has killed almost all birds of pray in the years around the war of 39 to 48,... Ectoparasite are both ectozoic and ectophytic, in common usage however only used against the animal parasites. In the human, these are primarily pediculocides and miticides., 1,1,1- trichloro-2,2 bis p chlorophenyl ethane, dat wordt overal in derde wereldlanden nog gebruikt bijv op bananen, legaal blijkbaar! Als je dan halfverlamd in Nederland aankomt moet je voor het ziekenhuis 5000 euro per maand betalen!

Nog steeds 01 07 04
de schade blijkt mee te vallen, vooral door de enorme steun die ik door het thuiszorgprojekt krijg, waarvoor het zorgkantoor me gvd nog een rekening gaat sturen, eigenlijk heb ik al afscheid genomen van dronken seksistische kapitalisten en preferee mn isoleer vaak boven over straat moeten lopen,...in de inrichting is binnen, thuis is binnen en drauszen ist feindlich, herinnert u zich nog? Oh verdomme alweer iemand die het startpunt voor de eeuw van de criminologie nog niet heeft gelezen:Kritik der Zynischen Vernunft van Peter Sloterdijk! Wir sind doomthinkers, aids generation comes later! I think the lay of the ston for the victims of 9 11 should be laid on 9 11, not on this sacred day, that will interfere with all justly patriot peoples, that are just struggling citizens! It just cant be true that on Independance Day we will rue for the innocent can it that died ages later!
But to return to the question if ill manage till tomorrow, I just dont know, I fear I am that cold cos I was on the news fighting organized crime, which ofcos the case Finkensieper is, serial raping dutch psychiatrist! Ill just say it again:Amsterdam city of Amnesty International and Greenpeace!

the book i hate most is of a famous dutch psychiatrist: Frederik van EEden: Van de koele meren des doods It has been filmed ivenot seen the movie, i cannot stand the images in movies when i am alone and i havent had a companion in 13 years, so i didnot see any movie at all,except on telly which i hate cos of the industrial slogans inbetween and I watch telly on a 12 foot distance, cos i aint gonna spoil my eyes,... but this is the story of a patient that is guided back along paths of her youth, after treatment by this enourmous fantast, socalled psychiatrist, the patient is dismissed after several suicidal manias as being cured and she dies of lungdisease two months later, the line i hate most is in the foreword:How it is possible this ogenschijnlijke, artificial overmightyn and overwhelming influences of our sick society, nevertheless the most negative influences of fate, to endure by the tenderest soulcharacter, and nevertheless deep fall to accomplish hail, when power of faith and Godtrust be held, that is the beautiful theme of which amazing reality the author is conscious as of the weakness of his writership.
Howcome professional psychologists ask first for medical indications, there is more people who ofcause realize this is typical for the theory by Skinner of nearsighted pigeons!
Brief an meinem Genaral auszer Dienst, Amsterdam den 3etn Juli 2004

Da du mir immer so haargenau erklaeren konntest was innerhalb buergerlicher Ungehorsam fiel und was als Kriminell bezeichnet werden musste, vermisse ich dich sehr! Ich kann mir zu gut erinnern dasz du neben einem KZ geboren wurdest in 1942, ein Russisches Staedtlein, ich hatte einen Hirnausfall dann, ich kann mir noch die Wortern erinnern die du da zu mir sprachst, kein Wasser!
Ich bedaure es das wir uns nie richtig verabschiedet haben, beim Naechsten besuch von dir habe ich dir die dekoration, du warst 1 Mai 2001 promoviert!Lebst du ueberhaupt noch?
Inzwischen habe ich Deine Favorite Platte wiedergefunden, ueber Franz Josef: captain Lockheed and the Starfighters, ich weiszz du bist international taetig gewesen fuer frieden und buergerrechte,
Es gehe Dir gut!


En van de mooiste akties one of the most beautiful actions, the theme was horror though, was the protest march of undertakers, de protestfile van begrafenisondernemers op een groot verkeersplein, on a large traffic square, it was a protest against small children overriden in the traffic, well protest could spread to policeofficers who always are to clear up the mess after having found a dead people,.. and firebrigades as there are christians denying the use of a lightning ableiter, a thing that prevents large fires, you know my point of view, dead is dead is dead and every day of your life is a gain!.... mijn gedachten, dood is dood is dood en elke dag van je leven is winst!


Ofcos as a futurosoph I am a modernist, for example with music I think there is progress after all. Usually I hate lovesongs when theyre in a stalking or sighing way especially, but thats not to say i do not tolerate sexsongs, in dance for example I like to think of sunshine and palmtrees, its just I ll never leave Amsterdam in my life except maybe on duty, I prefer to take care of business at home!
So there is for me gothic, which are songs of how to survive and bite on your tongue standing comatusely staring at a dead man or something horrible, there is punk whose main themes is of protest against bad politicians and to stand up for your rights, there is the hiphop mainly influenced by Public Enemy Nr 1: We gonna fight the powers that be!....
And there is metal, basically those are songs about wars and cynic like Drop that bomb i ll be dead, but i wont notice!..In earlier times, of which I never understood much there was also Jazz, Musical or Rock NRoll My father used to listen to schlager, it has beemn much later that I came to apopreciate this, now my favorite is of Zarah Leander, I know sometime we will see eachother again, I think of refugees than, World War Two,...I once sung this along my comrades when someone had to leave the clinic,...
So sometimes when I walk the street of this poor Amsterdam, that is ever more growing into a ghetto by these fucking Den Haag politics,..THE KING:
In the ghetto I heard a woman cry, in the ghetto I heard a woman cry, in the ghetto I heard a woman cry and then I change subject, this seems like nucleair winter already, and it is july!


To make another point clear i am for a parental warning when it is abou violence and I am against a censorship as far as it goes for natural science, and that ofcourse includes sex, i am convinced it is homo masturbatis, so I ssuggest you imagine everything first which is a form of thinking, reconsider your opinion about Fromm who stated that wish for machines is a form of necrophilia, they can be robots that work for you,...I hope soon there will be a conference about artificial ntelligence and how go is studied and all kinds of scientists mix in this study, ofcaurse dedicated to Stephen Jay Gould!

050604

An important thought about how civilization can develop into a more peaceful and respectful world to live in can be found in:
Vor der Jahrtausendwende: Berichte zur Lage der Zukunft Hsg von Peter Sloterdijk, edition suhrkamp Neue Folge Band 550, ISBN 3-518-11550
Erste Auflage 1990

Dieter Senghaas:Setzt sich der prozesz der Zivilisation fort?
Ueber die Zukunft internationaler Politik

Im internationalen System lassen sich zwei Prozesse von langer Dauer beobachten: Machtrivalitaeten unterschiedlicher Reichweite sowie Vernetzungen (Interdepenzen) unterschiedlicher Dichte. Beide Erscheinungen sind fuer die internationaler Politik von grundlegender bedeutung: Machtrivalitaeten, weil aus ihnen Gewalt, im Grenzfall Kriege, erwachsen koennen; Interdepenzen weil sie Machtrivalitaeten unterlaufen oder ueberwolben sollen. Zwischen beiden erscheinungen besteht ein dialektischer Zusammenhang: Je unverstellter die machtrivalitaeten, um so weniger haben die Interdepenzen Chabceb, Konfklikte abfedern zu helfen, je ausgepraegter Interdepenzen, um so groeszer die Wahrscheinlichkeit, dasz Machtrivalitaeten in de Hintergrund gedraengt und unvermeidliche Interessenkonflikte in frieliche Bahnen gelenkt werden.
So weit Senghaas, der Artikel istm noch 20 Seiten!
Was bedeutet dies nun fuer mich in meiner Idee des Marsches durch die Institutionen als Amnesty International reporter?
Meine Forderung fuer das rechtssystem wo es keine todesstrafe gibt ist die Einfuehrung des Computers und der Demokratie in den Gefaengnisse, ich bin der Meinung wirst du angeklagt fuer ein widerlicher kriminellen Tat, wirst du verurteilt zu gefaengnis, bist du unschuldig kriegst du die Pflicht einen Mord Oder Vergewaltigung mit zu loesen, auf deiner komputer im Gefaengnis, bist du schuldig dann musz du beschreiben wie es so weit hat kommen koennen und auszerdem was du daraus gelernt hast das es dir nicht noch mal passiert, eigentlich weisz nur du das du als Kind mal als Guter Mensch angefangen hast!
Dein Zeugnis wird natuerlich fuer ein breites Publikum ausgestellt und es wird dann Demokratie gelten, rechne nicht damit dasz wenn du nur so was schreibst dasz du frei kommst!

In meiner rechnung ist Filosofie nicht laenger die Krone der Wissenschaften, mit dem tode Adornos oder sartre, die Existentialisten starb auch die Filosofie, jetzt gilt es zu untersuchen welche Missetaeten es gegeben hat, es ist das Jahrhundert der Kriminologie, du kannst dir das Untersuchsgebiet aussuchen, bist du religioes erzogen kannst du den Selbstmord gottes untersuchen,, bist du steinkalt und stahlhart kannst du die Zyklon B Trajekte verfolgen oder etwa Bohr, den Kernfysiker gegen die Bombe beschreiben, wenn du in deiner naehe jemand hast sehen erungluecken ist es schon Pflicht das weiterzuerzaehlen und zu suchen nach Mitteln das vorzubeugen,...meiner Meinung nach gilt der Kantische Imperativ: du sollst tun was du kannst! (aber auch nur das!)
With the Fall of the Berlin Wall the Invible War begun,...the third World War started with Bush Sr in Iraq, I am not sure to count from august the Ultimatum or the Attacks on Bagdad, ie 1998 or 1999, in 1996 I stated inbetween Bagdad and Teheran a new city should be built: Mesopotamia!

Met mijn tienduizend paginaroman kan ik niet verder doordat zwavelzuur niet allen in zure regen zit, vraag Jules Deelder maar eens, de nachtburgemeester van Rotterdam!
Daarom maak ik hier melding dat ik de getuigenis heb dat iemands vriendin voor de trein gesmeten werd en niemand het had gezien behalve hij en zij in de zelfmoordstatistieken staat, daarom wil ik camerabewaking of in plaats van de machinist of overal langs het spoor!

Mach mal wieder eine Untersuchung: wieso ist es dasz wenn man uebermuede ist Apfelsaft wirkt wie Schnaps? Hat das was zu tun mit Zuckerkrankheit? Ist deshalb der Titel: Laszt uns dann ein Apfelbauemchen Pflanzen?


0708 07 04
There was in west Germany an action group called de tuinkabouters, the garden dwarves, die Gartenzwerge, die saegten Hochspannungskabel um wenn nicht Kernenergie herausgeschaltet wuerde, they devoloped the tactics of sowing through the electricity masts when there was nucleair energy thrugh it,...nowadays Marshall Maljaars say no there is a better way Ill sue you for my dear comrade that did the cleaning up!
Some dutch technicians did a wonderful job in spring this year near Eindhoven: they repaired such a mast, but it broke down and hit a kerosine line, secret army transport, the firebrigade declared do not panic for this diesel no danger! you know kerosine is not diesel? this was an action by these technicians that must be remembered, does it straight go to Israel, where finally International Control on their nucleair power is applied for??!
Heute I began de zeeuws meisje humor, about butter that is, blonde, sometimes red and dedicated to Domburg humor like do you know that man that went to paris and so on for the man that had to go to the dentist, not to be mixed up with flemish humor, which is about birds!


I restate the formula of my exwife, who is was the most intelligent girl ive ever met, that marihuana produces an effect that is best described as it magnifies the mood that is already there!
In the pharmacological basis of therapeutics it is described as follows:Page 306 Goodman and Gilman 5th ed.
In the Unitde States, an avarage marihuana cigarette delivers the equivalent of 2.5 to 5 milligrams of delta9 THC Dosis in this range or slightly higher produce effects on mood, memory (like all sensations, wim), motor coordination ( so dont do this when driving a machine!), cognitive ability (this I do not believe, where s the test that I play less when I smoke during a game of go? I use the drug to concentrate on doing what I like to do!), sensorium, time sense (this is important: you ll get late at work when you use it late at night!) and self perception ( whatever that may be, self dont exist everybody is a multiple!) Most commonly there is an increased sense of well-being or euphoria, accompanied by feelings of relaxation and sleepiness when subjects are alone; where users can interact, sleepiness is less pronounced and there is often spontaneous laughter ( Hollister 1971, Jones 1971, Secretary 1972) ( What does this mean for this ADHD patient that always sat shy in a corner with a book, you imagine I break out in laughter on slightest dry humour! Shall I recall here Joey Ramone who sung the KKK took my baby away and my behaviour towards priests and ministers talking about King David? He murdered King Saul! Saul, under whose government the peoples in the old testament all came to wellfare without wars! Come that crazy boy David and kills him by holding his sword. This is a case of euthanasia in the Bible! You fucking fools, there is absolutely nothing after this earthy life! Save Mohammed he repaired loads of the shit that Jesus has caused, and I want to state that King Alexander the Great is guilty of burning down the Eight World Wonder : the library of Alexandrie, Egypt!


12 07 04
Cite frm psychotherapy and the psychology of behavior change, by goldstein, Heller and Sechrest copyright 1966 by John Wiley and Sons Inc, Library of Congress Catalog Card Number 66- 17636
Relationship: increasing interpersonal attraction, page 73:
....,...Perhaps the most salient feature of both classical and more recently developed forms of psychoanalytic therapy, despite certain basic orientational differences among them, is their overriding focus on transference and countertransference phenomena. The psychoanalitic -law of Talion- which stresses the reciprocity of transference and countertransference, is of similar relevance. the concept of -tele- defined in broader and more inclusive interpersonal terms than transference-countertransference, has long been a central construct in the psychodramatic therapy movement initiated and sustained by Moreno and his co-workers (1945). Snyders (1961) largely eclectic orientation toward psychotherapy similarly places heaviest emphasis on the interpersonal traffic between therapist and patient. In Snyders terms the therapy relationship is viewed as -.... the reciprocity of various sets of affective attitudes which two or more persons hold toward each other in psychotherapy (p. 270). Closely similar interpersonal emphases are apparent in Grinker s (19610 transactional model of psychotherapy, Jackson s (1961) interactional approach, Libo (1957, 1959) focus on therapist-patient attraction, Wolberg s (1954) more directive brand of psychotherapy, and the Rogerian (1961) concern with -unconditional positive regard-. Murray (1963) and Shoben (1963) point out that such an interpersonal emphasis emerges even from a close inspection of the actual operations of deconditioning, desensitization or, more generally, -mechanotropic- therapeutic models offered by Wolpe (1958), Lazarus (1961) and Rachman (1959),...,..to place ourselves in agreement with Bordin (1959) who has commented:
The key to the influence of psychotherapy on the patient is in his relationship with the therapist.
these statements are largely also for the nurses and brethren that care about psychiatrist patients who cannot afford a psychiatrist, note however that both Laing and szasz are a few years later, that on the other hand Sartre made literary studies into the jails during World War Two and that as far as i know Gametheory makes all this kinda silly, you start as two interested individuals and you learn from eachother,...and then there is the demand of Canetti interview the psychiatrist patients, the socalled chronic schizophrenics for an unique portrait of all there is in the world!
28 07 04

Het is wel niet veganistisch maar wel erg lekker, je neemt gewoon Brinta, yoghurt en appelsap, mixt dat en je hebt je ontbijt, je kunt het ook voorverpakt kopen maar ik denk dat het erop neer komt dat je dan voor suiker conserveermiddelen en kleurstoffen betaalt1 Ik ben overgestapt van die verschrikkelijke supermarkt naar een klein turks winkeltje, ik heb ontdekt dat zij emmertjes verkopen met yoghurt met 10 % vet, die vind ik wel erg lekker!

Twee weken geleden droeg ik op de markt met luide stem het volgende lied voor:

Ik ga naar de gevangenis en ik neem mee
Ten eerste een kado voor Murat D.
Ik ga naar de gevangenis en ik neem mee
Ten eerste een kado voor Murat D. en dan mn hifi en mn favoriete LP
Ik ga naar de gevangenis en ik neem mee
Ten eerste een kado voor Murat D.
De geschiedenis van de westerse filosofie van Bertrand Russell, bedoel ik
Al die kazen het zijn echt dwazen
Ten tweede mn hifi en mn favoriete LP, welke is dat eigenlijk, ik heb er zo veel, weet je wat, ik eem ze allemaal mee!

Ik ga naar de gevangenis en ik neem mee
Ten eerste een kado voor Murat D.
Ten tweede mn hifi en mn LPs
Ten derde, wat dacht je, de binnenhuisarchitekt!
Zo n cel is niks voor mij ik wil n commune, daarom ik ga naar de gevangenis en ik vergeet zeker niet de binnenhuisarchitekt, muurtje slopen hier, deurtje eruit daar, tunneltje erbij, en gratis koffie, gratis koffie, gratis koffie, ja koffie of thee!

En waar blijft die Lubbers nou met zn kampementen??!
Die grootste krimineel knijpt je in je kont en je moet vluchten, hij is de baas!

Iemand zei met luide stem hij heb weer een gedicht geschreven hoor, ik denk een marktkoopman en een oude man die eigenlijk maar een beetje zielig bij andere mannen op n bankje zat begon te applaudisseren, daar was ik wel blij mee!


Sigmund Freud was n weteenschapper. Als arts heeft hij veel gefilosofeerd over hoe mensen in elkaar zitten. Hij leefde van 1856 tot 1939.
Tot Freud ten tonele verscheen, was er eigenlijk alleen maar religieuze theorie, dat de mens door god naar gods evenbeeld geschapen was, en Descartes, die eigenlijk het probleem van bewustzijn had verschoven in het kleine, met n soort miniwachtertjes over gedachten.
Freud heeft verschillende gedachtes geintroduceerd over mensen. Ten eerste heeft hij weet gehad van Charles Darwin, dat had iedereen in die tijd, al begreep eigenlijk nog niemand de evolutietheorie echt goed, er waren natuurlijk veel protesten uit conservatieve en/of christelijke hoek en ik denk dat ook Freud nog bang was voor de inquisitie, rond 1850 waren er nog heksenprocessen, op voorspraak van een geestelijke en op last van burgemeester en wethouders werden verdachte personen ondervraagd of de duivel bestond, als je zei van wel bewees dat dat je kontakt met hem had gehad, als je zei van niet was je ongelovig, ... en werd je aan de watertest onderworpen, als je zonk verdronk je wel maar was je onschuldig en kwam je in de hemel, als je bleef drijven was je te licht bevonden en werd je levend verbrand op de zogenaamde brandstapel.
De machtigen wilden ook toen al hun macht niet delen, en ik neem aan dat de bisschop flinke tarieven kon rekenen als je iets bekende en je toch de hemel in wilde.
Voor mij is Freud degene die de tweedeling van bewust en onderbewust heeft gemaakt, maar de fout heeft gemaakt naast een ueberich en een es nog een ich in te voeren. Ueberich is zeg maar het geweten en het es je onderbewuste. Ich zou bemiddelen bij konflikten tussen die twee, zeg maar tussen wat je weet dat je moet doen of laten en je gevoel dat zegt waarom niet, al is het niet goed?
Een belangrijk punt hier is dat ten tijde van Freud een heel strenge antiseksuele moraal bestond en dat door vrijwel iedereen seks en seksuele gevoelens als slecht, zondig en kwaadaardig werd aangezien. Niettegenstaande dit, moest elke vrouw een dozijn kinderen baren want Jezus had gezegd gaat heen en vermenigvuldigt u en de kindersterfte was hoog, bijvoorbeeld omdat er niets over hygiene bekend was, en daarbij Londen werd rond 1870 nog na een grote brand getroffen door n grote pestepidemie.
In 1900 publiceerde Freud zijn Traumdeutung. Hijzelf wilde dat op zn grafsteen kwam te staan hier ligt Sigmund freud, ontdekker van het geheim van de droom. Het centrale begrip is dat de droomwereld eigenlijk een speeltuin voor het es is en dat alle impulsen die door het ueberich verboden en verbannen werden, hier in een min of meer versluierde vorm toch voor het voetlicht konden komen.
Nadat verschillende artsen waren begonnen psychiatrische patienten uit de tuchthuizen te halen en te tonen aan medicijnenstudenten en dan de mallotigheid van hen te voorschijn toverden door ze onder hypnose te brengen, was Freud de eerste die serieus met gekken ging praten. Hoewel, gekken? Stuk voor stuk waren het mensen die de therapie konden betalen, en die er een reden voor hadden hulp te zoeken, het waren wel allemaal mensen met hele nare ervaringen. Zoals de Wolfman, van wie zn hele familie was uitgemoord in de krimoorlog. Freud vatte praten ruim op, praten over dromen en vrij associeren hoorden daarbij.
Maar het lijkt dat bewezen dat Freud zich bewust was dat mensen kunnen liegen en ook onbewust kunnen liegen, dat wil zeggen verdringen. En dat als hij vond dat een patient of patiente zichzelf bedroog of een valse spiegel voorhield, hij zijn gelijk doorzette, en ik denk ook wel enorme woedeaanvallen kreeg als zijn patienten zijn wijsheden en raadgevingen niet opvolgden of niet geloofden. Dit punt, dat Freud net als vele andere onderzoekers zijn eigen theorie op de werkelijkheid projecteerde, is n zwak punt. Wel begrijpelijk, hij wilde zo graag het beste voor zn medemensen en hij wist het natuurlijk ook beter.
Als ik mij goed herinner, was de eerste keer dat Freud n schandaal veroorzaakte zijn introductie van het Oedipuskomplex. Oedipus, volgens de legende, herkende zijn vader niet toen hij die in een oorlog vermoordde en trouwde met zn moeder om toch heerser te worden over zijn vaders rijk. Ik zie dit eigenlijk als een van de meest fundamentele afrekeningen met de christelijke normen en waarden, die er eigenlijk op neer komen dat je als zoon maar te doen hebt wat je vader je opdraagt tot en met sterven aan het kruis voor je vaders bestwil. Hoe anders is Oedipus! En hoe waar is het dat je als kind tegen je ouders in opstand moet komen! Freud had al uitgelegd dat het ueberich, zeg maar het geweten, een neerslag vormt van alle normen en waarden die je bijgebracht werden, door in eerste instantie je ouders, in tweede de maatschappij, bijv via school en in de vorm van wetten en verboden.
Volgens Freud was de mens een wezen dat eigenlijk altijd op zoek is naar zoveel mogelijk prettige belevenissen, ondertussen heeft Lustprinzip zon overdreven seksuele klank en dat is zo beperkt, dat ik liever van prettige belevenissen spreek, dat was ook wat Freud ermee bedoelde. Wel, dit pretprincipe was wat Freud voor het eerst definieerde en hij was kwaad op de hele wereld dat mensen in afgrijselijke toestanden leefden en dan bovendien nog oorlogen gingen voeren. Als je al kunt zeggen dat Freuds ideeen niet meer dan vermoedens zijn, hij was in elk geval een wetenschapper in die zin dat hij probeerde de massas op te voeden en zo begrijpelijk mogelijk wilde schrijven over de ellende die de heersende elite over de brede mensenmassas uitstortte.
Een belangrijke vernieuwing, was dat Freud bij de menselijke behoeftes als slapen, eten en drinken, de noodzaak van sex opnam. Veel nervositeit liet zich verklaren door een tekort aan menselijke aanraking, wat Freud met sex bedoelde. Hij ging echter wel te ver door te stellen dat achter elk psychisch probleem een seksueel probleem schuilging, maar er zijn theoretici die beweren dat deze overdreven uitspraak en historische noodzaak noemen. Mijn punt ertegen is dat het seksuele probleem best het gevolg kan zijn van psychische problemen, of wat daar voor door moet gaan: de onmacht bij de rampendie in ieders leven voorkwamen: honger, oorlog, ziekte, kindersterfte en dan ook nog eens die pastoor!
Wel waar is dat sex een behoefte is, het is zelfs bewezen dat mensen die weinig orgasmes hebben de meeste vooroordelen koesteren en het meest gewelddadig zijn,... en wat als het 'slechts' onder het lustprinzip, het pretprincipe dus, viel, dat je gewoon meer tevreden bent als je vaker seks hebt?
Ik vind het belangrijk hier erop te wijzen dat masturbatie de meest geweldloze vorm van seks is. Er zijn miljarden zogenaamde gelovigen die beweren dat in de bijbel staat dat onaneren, een ander woord voor masturberen, zondig is. Het voorbeeld is dan dat Onan ruzie met zn vrouw had en niet meer met zn vrouw vree en zijn zaad op de grond liet vallen. Wat God vertoornde. Maar uit het bijbelverhaal hoef je niet te konkluderen dat God masturberen zondig vond, het is ook mogelijk dat God kwaad werd op Onan omdat hij niet naar zn vrouw toeging om die ruzie uit te praten!
Wel, Freud was arts en materialist en hij zag bij zijn patienten eigenlijk altijd en overal depressies. Wat geen wonder was rond Wereldoorlog I,...! Maar het centrale thema van Freud dat de mens door een kracht voortgestuwd wordt, het pretprincipe, heeft hij jammer genoeg zelf ondergraven. Aanvankelijk dacht Freud dat mensen van nature goed waren en dat de heersende moraal en opinies de mensen tot uitbuiting en oorlogvoeren aanhitsten. Maar die kritiek werd weggehoond, de mens was slecht en de staat was juist de hoeder van het goede in de mens, was de reaktie!
Freud deed toen een concessie aan zijn critici door te veronderstellen, dat er naast Eros, die het lustprincipe als instinkt voorstelt, de doodsdrift in te mens te veronderstellen. Wilhelm reich had hem daarnaar gevraagd en schreef dat Freud daar later enorme spijt van heeft gehad, dat hij toch had moeten volhouden aan het principe dat de mens in wezen goed was, geregeerd door een principe, het pretprincipe.
Ondertussen dacht Freud dat met chemische middelen iedereen van zn depressies afgeholpen zou kunnen worden. Hij schreef altijd dat zon stofje nog niet gevonden was, maar ondertussen schreef hij wel cocaine voor, ik meen dat het nog niet onderzocht is, maar zoals je weet ben ik tegenstander van harddrugs, en ik neem aan dat het niet werkt, immers je wordt impotent van cocaine!
Maar het probleem was nu welke stofjes zouden bijdragen aan het geluk van eenieder. Je zou zeggen dat de christenen en conservatieven gewonnen hebben, er zijn nu zo veel verdovende middelen die je van je psychoses of je depressies afhelpen, maar ze doen dat ten koste van je potentie. Terwijl Freud dus vooral praatte met zn patienten over hun problemen, is nu de praktijk verdoven, verdoven en nog eens verdoven. Er bestaat n gebiedje in de hersenen dat wordt gezien als het lustcentrum, door psychofarmaca lijkt dat aangepakt te worden, maar ik denk dat het effect slechts een maand of vier aanhoudt en dan een placebowerking krijgt, omdat je lichaam maatregelen neemt tegen deze invloeden van buitenaf. Bovendien is uit experimenten met apen gebleken dat als je ze een knopje geeft zodat ze hun eigen lustcentrum kunnen aktiveren, ze helemaal niets anders meer doen dan dat knopje voor hun geluk in te drukken. En dat is dodelijk! Je moet nu eenmaal ook eten en drinken!

25 08 04

Het volgende bericht is over een kerncentraleongeval in Borsele, het is niet door mij geschreven.
Op een avond na zijn werk kwam mn man thuis en hij kon geen lampenlicht aan zn ogen verdragen. Direkt naar de dokter gereden. Hij had die avond radioactieve vloeistof over zich gekregen. Daar de huisarts er niet veel van afwist is hij zo naar huis gestuurd. De andere dag moest hij naar de kontroleur-geneesheer. Die heeft hem direkt door gestuurd naar Leiden. Daar stonden enkele doktoren op hem te wachten om hem te onderzoeken. Zelfs een stukje van zn haar werd er afgeknipt. Weer tegrug naar huis en er werd niets gezegd. Na enige tijd ik weet niet meer hoe lang moest hij weer gekeurd worden de normale jaarlijkse keuring na een paar weken kwam er een herkeuring. Daaruit is gebleken dat er wat met zn hart was. Uiteindelijk na ongeveer 9 maanden open hart operatie september 76 in Geneve s morgens om acht uur begonnen en s middags om vier uur pas klaar. Toen ik vroeg waar blijft mn man kreeg ik als antwoord: zn aderen zijn net als een poreuze fietsband als we het hebben gedicht springt het daarnaast weer open. Uiteindelijk was het dan goed, na 3 weken naar huis. Na 5 maanden was het weer niet goed. Weer geopereerd en alle bypassen waren niet meer te zien dus weer opnieuw in mei dus de 2e operatie na 8 maanden, mei 77. Daarna weer naar huis nog geen jaar later ongeveer 8 a 9 maanden zou er een 3e operatie plaats moeten vinden. Dat is niet meer gebeurd daar hij toen aan een aanval en door gebruik van bloedverdunners is overleden.
Volgens mij is dit allemaal het gevolg van de radioactieve besmetting die hij toen heeft opgelopen. Hij was NOOIT ziek werkte altijd thuis of bij iemand helpen. Hij is zo ik denk aan die gevolgen van de besmetting overleden want het schijnt dat het op de zwakste plaatsen slaat van een mens. Hij is op 44jarige leeftijd overleden.

terug naar het begin van deze pagina: begin
naar vervolg 3: vervolg 3
terug naar vervolg 1: vervolg 1
terug naar vier verhaaltjes: vier verhaaltjes
terug naar de hoofdpagina (also for music links):
http://www.geocities.com/uva800196/ of
http://members.chello.nl/w.maljaars/